Over PTA Parking

 

Betrouwbaar en vertrouwd parkeren nabij Schiphol

Parking Travel Amsterdam, is een parkeeraanbieder gespecialiseerd op het gebied van Valet Parking. Wij halen en brengen uw auto op locatie. Bij Schiphol Airport of de Cruise Terminal Amsterdam. Snel, Veilig en een Comfortabele Valet Parking Service. Het voordelige en makkelijke alternatief voor kort en/of lang parkeren. Zorgeloos, Veilig, Betrouwbaar en 24/7 Service!

Valet Parking is een snelle en comfortabele manier van reizen. Voor zowel particulier en de zakelijke reizigers. Wij maken het U vele malen makkelijker. U rijdt direct tot aan de vertrekhallen op Schiphol Airport of de Cruise Terminal Amsterdam (Piet Heinkade te Amsterdam).

Kwaliteit voor een toegankelijke prijs

U hoeft niet naar een parkeerplaats te rijden om vervolgens met een shuttlebus weer richting Schiphol of de Cruise Terminal te gaan. Of eindeloos op zoek naar een plekje, slepen met bagage, bus in, bus uit! Wij leveren een service van hoog niveau.
Wij vinden het belangrijk om onze service en kwaliteit te waarborgen en iedere klant de aandacht te geven die zij verdienen. Onze filosofie is om deze service en kwaliteit te blijven leveren tegen een prijs die voor iedereen toegankelijk is.

Parkeer uw auto snel en voordelig en geniet zorgeloos van uw welverdiende vakantie en/of zakenreis.

Valet Parking Schiphol en Cruise Terminal Parkeren

PTA Parking vindt het belangrijk om onze service en kwaliteit te waarborgen en iedere klant de aandacht te geven die zij verdienen. Ons streven is om deze service en kwaliteit te blijven leveren tegen een prijs die voor iedereen toegankelijk is.

Goedkoop Schiphol parkeren